Això és Epd

 

Aquesta eina és una proposta didàctica d’Educació per al Desenvolupament dirigida a docents universitaris i articulada en 10 temes al voltant dels quals s’organitzen els continguts per a facilitar al màxim l’ús de l’eina. Es tracta d’una eina basada en el format vídeo, facilitant el debat i la reflexió a l’aula mitjançant el visionat d’audiovisuals. També es proporciona un ràpid accés als continguts teòrics que complementen el material audiovisual. El núvol de tags o paraules clau presenta tots els subtemes tractats a cada àrea temàtica.

Totes les seqüències audiovisuals consten de tres vídeos, amb una durada global de 20 minuts aproximadament, que estableixen un diàleg entre ells:

● Un vídeo de presentació, on s’exposa de manera genèrica la qüestió a tractar a partir del tema desenvolupat a l’audiovisual. Té un paper introductori o de contextualització.
● Un vídeo de contrast, que presenta el mateix tema, però d’una altra manera, sota un punt de vista més inesperat o des de la controvèrsia, per tal d’estimular la reflexió i el debat.
● Un vídeo de proposta, amb accions en positiu on s’ensenyen maneres alternatives de donar una solució a la problemàtica plantejada, bé sigui des d’una perspectiva de denúncia, d’acció individual o col·lectiva, des d’un projecte de desenvolupament sostenible o des de l’activisme creatiu.

Obrir web

Tipus de referència

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com